Despre noi, smtsol.ro


Multă pasiune, dăruire și mai ales dorința de a fi pe plac clienților. Astfel a luat naștere Smartech Solutions, un magazin cu echipamente de securizare discreta.

Totul a pornit de la o simplă întrebare pe care mi-a adresat-o un prieten ce avea nevoie de un microfon de bună calitate. Motivat de nevoia lui am început să caut soluții eficiente, încercând să îl ajut. Cu toate acestea, nu mică mi-a fost mirarea când am constatat că numărul magazinelor de profil este foarte mic și mai ales că marea majoritate a clienților de pe atunci se confruntau cu lipsa de consiliere din partea magazinelor. Nu știam nici eu, nici el ce să alegem și singurul mod în care am putut afla au fost informațiile de peste hotare. Microfonul ales de către noi nu a fost de cea mai bună calitate, însă am putut rezolva problema (de efractie) , așa că totul a fost o salvare pentru întreaga familie. Și uite așa, în anul 2007, pasiunea mea a început să fie așternută pe hârtie.

   După acea întâmplare totul a început să se transforme într-o adevărată pasiune. Începea din ce în ce să îmi placă mai mult să identific care sunt cele mai bune tehnici de securizare discreta și mai ales să vin în întâmpinarea celor care nu găsesc soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor lor. Am deschis primul  magazin în acel an, iar microfoanele si microcamerele fiind printre produsele cele mai căutate.

  Astăzi, lucrăm în Smartech Solutions, un magazin cu de toate, aș putea spune. Avem o gama larga de modele și accesorii de acest gen și funcțiile fiecărui produs sunt de la sine cunoscute. Clientul nostru nu trebuie să facă altceva decât să ne contacteze.
    Ne preocupăm pentru identificarea celor mai bune soluții de securizare discretă. 

   Produsele noastre nu sunt la fel ca oricare altele, nu suntem doar un simplu magazin online, ci suntem un magazin cu produse diferite de nevoile consumatorilor obișnuiți. Nu toți căutăm microfoane, pixuri  sau camere , la fel cum nu toți bănuim că suntem monitorizati astfel încât să identificăm anumite echipamente . Cu toate acestea, atunci când avem o astfel de nevoie știm că ne trebuie și atât.  Și de aici înainte este treaba celor ce importă sau vând astfel de echipamente. 

   Pe Smtsol.ro, vei face cunostinta cu o echipă de profesioniști, o echipă care cunoaște produsele în detaliu, care încearcă să ofere cele mai bune sfaturi cu privire la nevoile tale. 

   Nu trebuie sa te temi ca relatia cu noi nu va fi una confidentiala, la fel cum nu trebuie să te temi că vei primi un produs de proastă calitate. 

   Avem întotdeauna grijă de clienții noștri, de bugetele lor, oferind cele mai eficiente soluții pentru rezolvarea problemelor lor. De asemenea, produsele noastre sunt importate de la producători certificati, modificate in laboratorul propriu,  clientul primind garanția produselor cumpărate.

   Si cel mai important aspect: clientii sunt indrumati sa consulte legislatia aflata in vigoare, pentru a utiliza aceste aparate in conditii legale.

Vizitati pagina noastra de facebook.