Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Spion Profesional, cu Cartela GSM (NanoSim), cu Activare Vocala, Integrat in Bec Economic - Apelezi si Asculti! [KX413Z]

649.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta, de la orice distanta ?

Inalta calitate audio
Alimentare permanenta
Se monteaza in mai putin de 30s
Functioneaza precum un bec obisnuit
Sistem electronic unic, Smartech


 Nevoia de protecție și securitate personală a dus la apariția tehnologiilor moderne de supraveghere. Microfoanele spion sub diverse forme au început astfel să capete din ce în ce mai multă popularitate printre oamenii precauți, care vor să se asigure la orice pas că sunt în siguranță. Au început să se folosească din ce în ce mai multe microfoane spion în interiorul locuințelor strict pentru monitorizare ambientală. Nu se știe niciodată cine îți trece pragul și cu ce intenții, tocmai de aceea, trebuie să fii mereu pregătit și să știi ce se întâmplă în casa ta, în lipsa ta.
Unul dintre cele mai populare dispozitive pentru monitorizare ambientală rămâne becul cu microfon spion din două motive: se montează foarte ușor, integrându-se astfel perfect în orice locuință și captează sunetul foarte bine, tocmai din cauza amplasamentului său, în partea de sus a camerei.

 Cum funcționează?
La prima vedere, pare un simplu bec, însă el ascunde în interiorul său un loc special pentru o cartelă telefonică cu număr. După ce ai introdus această cartelă în dispozitiv, el devine activ și tu poți monitoriza orice se întâmplă în încăperea în care a fost amplasat becul. Ori de câte ori vrei să auzi ce se mai întâmplă prin casă, tot ce trebuie să faci este să suni la numărul cartelei introduse și să asculți în timp real. Dacă nu ai timp să verifici tot timpul, poți să optezi pentru funcția de activare vocală care te va notifica ori de câte ori în casa ta se vor auzi zgomote.
Dacă ești o persoană ce se îngrijorează destul de repede și pleci în concediu stresat din cauza scenariilor negative (hoți, persoane străine, etc.), atunci un astfel de bec cu microfon spion este exact ceea ce îți trebuie! Ori de câte ori ai o presimțire rea, sună la numărul cartelei și vezi dacă totul este în ordine! Dispozitivul nu scoate niciun sunet în momentul în care este apelat, așa că, poți sta liniștit!

 Autonomie
Becul funcționează după principiile unui bec normal, prin urmare, dacă îl conectezi la curent, el va funcționa perfect. Nici măcar căderile de curent nu reprezintă o problemă pentru că acest dispozitiv de supraveghere este echipat cu un modul tip Ag-Pro, cu o baterie de 280 mAh capabilă să îl susțină atunci când alimentarea cu curent este întreruptă.

 Discreție
După cum spuneam, acest dispozitiv de supraveghere este unul dintre cele mai folosite pentru că poate fi integrat perfect în locuințata sau chiar la locul de muncă. Microfonul spion este eficient pe o rază circulară de aproximativ 40 mp și poate fi amplasat în orice cameră sau spațiu. Este discret, nu emite niciun zgomot, iar monitorizarea ambientală se face fără niciun fel de problemă. Chiar și dacă curentul este întrerupt mai mult timp,iar bateria se termină (scenariu destul de puțin probabil), dispozitivul nu va emite niciun sunet, ci doar se va închide.
Poți monitoriza orice se întâmplă la tine în casă de la orice distanță! Tu trebuie să te asiguri că ai telefonul la în demână pentru a fi notificat ori de câte ori se aud zgomote în casa ta. Calitatea sunetului este una ridicată, sunetul fiind captat mult mai bine de microfonul care este orientat către partea de sus a camerei. În cazul în care spațiul este unul zgomotos, sunetele de fundal se pierd, iar tu poți auzi mult mai bine vocile. 

 Modulul GSM integrat
Dispozitivul este echipat cu modul tip AG-PRO.
Microfonul este eficient pe o raza ciruclara de aproxiamtiv 40 m2.

 Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!

REZUMAT TEHNIC:
- Acumulator Lithium Polymer;
- Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Orange/Telekom);
- Doua microfoane Bi-Sound, cu amplificare.

PACHETUL CONTINE:
1 x Bec Spion
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 Review-uri (15)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun