Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Spion si Reportofon (2-1) 16GB Integrat in Bec Economic Led - SMS Control [PK810]

949.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Viata traita in incertitudine nu iti poate aduce decat si mai mult stres si situatii tensionate. Poti alege sa faci lumina in toate aceste momente de indoiala, sa ai in mana ta puterea informatiei si sa fii astfel intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Poti sa uiti de secrete, minciuni sau banuieli. De acum inainte, adevarul va fi mereu de partea ta!


Inalta calitate audio
Alimentare permanenta + backup
Se monteaza in mai putin de 30s
Functioneaza precum un bec obisnuit
Activare vocala
Sistem electronic unic, Smartech


 Acum câțiva ani, vedeam prin filmele americane tot felul de echipamente de supraveghere creative. Astăzi, aceste dispozitive spion fac parte din realitatea noastră. Orice om își dorește să se afle în siguranță,însă nu întotdeauna te poți încrede în persoanele din jurul tău, mai ales în cele în care nu ai avut foarte multe de împărțit. Acest lucru se întâmplă atât acasă, cât și la locul de muncă. Au început să fie din ce în ce mai folosite microfoanele spion pentru a monitoriza anumite spații și pentru a înregistra conversații în momente cheie, tocmai pentru a ne apăra și pentru a ne asigura securitatea personală.


Un astfel de dispozitiv spion extrem de ingenios este becul cu microfon spion și reportofon integrat. La prima vedere, ai impresia că ai de-a face cu un simplu bec. Cu atât mai mult cu cât el funcționează ca un bec normal. Însă, acest dispozitiv reprezintă siguranța pe care ți-o dorești în momentele în care nu ești acasă sau la locul de muncă și te temi că persoane necunoscute îți pot invada spațiul. Este unul dintre cele mai apreciate echipamente de supraveghere pentru că poate fi integrat ușor în orice tip de spațiu și captează mult mai bine sunetele.


 Cum funcționează?
Acest bec spion nu doar arată ca un bec normal, ci și funcționează ca unul! Tot ce trebuie să faci este să îl amplasezi într-un spațiu strategic și să te bucuri de lumina pe care ți-o oferă! În același timp,el va fi perechea ta de urechi atunci când nu ești acasă. Are intregrat un modul GSM, cu un microfon spion și un reportofon care te va ajuta să asculți și să înregistrezi în același timp conversații care mai târziu îți pot folosi drept dovezi.
Acest dispozitiv de supraveghere funcționează cu ajutorul unei cartele telefonice cu număr ce trebuie introduse în interior. În momentul în care a fost introdusă cartela, microfonul este activ, iar tu poți începe monitorizarea ambientală a casei tale sau a spațiului de birou. Ori de câte ori vrei să afli ce se întâmplă în spațiul în care ai amplasat becul, tot ce trebuie să faci este să suni la numărul cartelei și să asculți. În plus, poți activa și funcția de senzor de voce care te notifică ori de câte ori se aud zgomote la interior.

 Autonomie
Având în vedere că funcționează ca un bec normal, acest microfon spion nu are nevoie de o baterie externă. Însă, dacă ar fi să ne gândim la căderile de curent, putem spune că acestea ar putea fi o piedică în ascultarea și înregistrarea vocilor dintr-un anumit spațiu. Tocmai de aceea,modulul GSM este dotat și cu o baterie de 300 mAh capabilă să îl susțină atuncicând este întreruptă alimentarea cu curent.

 Înregistrare
Cu siguranță cel mai mare atuu al acestui bec cu microfon spion este funcția de înregistrare, sau mai bine spus, reportofonul integrat.În momentul în care vrei să pornești sau să oprești o înregistrare, tot ce trebuie să faci este să trimiți un cod prin SMS către dispozitiv. Toate fișierele audio înregistrate pot fi redate cu orice tip de player, iar cardul de 16 GB poate fi curățat oricând, chiar și de la mare distanță! Un alt avantajal acestui dispozitiv este capacitatea de stocare impresionantă a reportofonului integrat! Poți înregistra până la 5.000 h pe un card microsd de 16 GB. Discretie
Dispozitivul nu emite niciun zgomot, monitorizarea se face absolut discret.

 Format audio
Fisierele audio sunt salvate direct in format *.amr si pot fi redate cu orice tip de player.

 Comandat prin SMS
Pentru a porni/opri o inregistrare audio este necesar sa trimiteti un cod prin SMS catre dispozitiv.


 Curatarea memoriei 
Cardul MicroSD poate fi formatat de la distanta prin SMS.

 Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!


REZUMAT TEHNIC:
- Acumulator Lithium Polymer;
- Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Orange/Telekom);
- Doua microfoane Bi-Sound, cu amplificare.
- Doua microfoane Bi-Sound, cu amplificare.
- Raza de monitorizare: 10 m circulari (GSM), 2 m circulari (reportofon)
- Slot card MicroSd 2/7/16GB

PACHETUL CONTINE:
1 x Bec cu Microfon GSM + Reportofon
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 
Review-uri (5)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun