https://www.smtsol.ro/blog/image/cache/catalog/Blog/cum%20alegem%20un%20microfon%20spion%20performant-1170x600.jpg

Cum alegem un microfon spion performant?

  • 01 Apr 2021
  • |   0 Comentarii

Există multe motive pentru care ai putea lua în considerare cumpărarea unui microfon spion. În acest moment, există o mare varietate de microfoane spion diferite disponibile pe piață. Specialiștii STMSOL, îți pot recomanda materiale diverse de spionaj și contraspionaj, furnizând sfaturi pertinente clienților pentru ca ei să poată achiziționa produsul potrivit nevoilor lor. 

Motivele pentru care microfoanele spy sunt în topul tehnicii de monitorizare discretă


Microfoanele spion sunt unul dintre cele mai utilizate dispozitive de spionaj și securitate ascunse. În prezent, microfoanele ascunse pot funcționa cu tehnologia GSM, 3G, WiFi sau chiar cu toate cele trei simultan (în cele mai performante modele). Dimensiunea redusă și performanța ridicată le fac unele dintre resursele preferate de profesioniștii de pretutindeni, dar și de oamenii obișnuiți.

Cu un microfon spion, poți asculta și chiar înregistra conversațiile care te interesează fără ca cineva să observe că se petrece o astfel de monitorizare. Cu unele microfoane pentru spionaj, se poate fie poți asculta pe o perioadă determinată, fie pe o perioadă nedeterminată.

Având o tehnologie din ce în ce mai precisă și sofisticată, microfonul spion continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute dispozitive de înregistrare și ascultare subtilă. Dacă vrei să cumperi un microfon spion de calitate, SMTSOL îți propune numeroase modele. 

În zilele noastre, plasarea de microfoane de spionaj este foarte simplă. Nu doar că aceste dispozitive sunt ușor de achiziționat, dar se pot amplasa fără probleme, fără să fie nevoie de intervenția unui profesionist (dacă tot e vorba de discreție, cu cât știu mai puține persoane de ele, cu atât mai bine, nu-i așa?).

Indiferent de cât de puține cunoștințe ai despre aceste gadgeturi, poți instala astfel de microfoane oriunde consideri că e cazul. Este important să nu fie văzute și, mai presus de toate, să nu implice clipirea niciunei surse de lumină (niciun led de control) în timpul înregistrării. 

Caracteristicile microfoanelor spion actuale 


Microfoanele de spionaj prezintă următoarele trăsături:

  • Înglobează o tehnologie înaltă. Aceste dispozitive folosesc componente și soluții tehnice de ultimă generație care sunt capabile să garanteze buna funcționare.

  • Calitatea fără cusur. Rareori, acest tip de dispozitive eșuează. În plus, se instalează foarte ușor exact acolo unde este necesar, iar funcționarea lor este extrem de intuitivă.

  • Sunt ușor de camuflat. Dispozitivele de ascultare profesionale sunt ascunse în lucrurile de zi cu zi, cum ar fi: brelocuri, ace de cravată, ochelari, scrumiere, prize de curent, stilouri, ceasuri, pandantive, stick-uri usb, jucării.

Gadgeturile ascunse nu mai sunt destinate doar pentru acei detectivi pe care îi vedem în filmele de la Hollywood. Acum sunt disponibile pentru oricine ar avea nevoie de un dispozitiv secret pentru a înregistra sonor la parametri înalți de calitate.

Așadar, ele devin utile din mai multe motive, pentru oameni din toate categoriile sociale. Acest lucru le-a sporit semnificativ popularitatea în ultimii ani.

Tipuri de microfoane spion


Microfoanelele wireless mici sunt versatile și se adaptează nevoilor multor utilizatori. Cu o calitate excelentă a sunetului, aceste microfoane vin însoțite dei o gamă largă de accesorii și adaptoare disponibile.

Microfoanele spion GSM reprezintă, de asemenea,  unul dintre cele mai bine vândute tipuri de microfoane spion din zilele noastre. Funcționarea lor este foarte simplă. Pentru a le utiliza, trebuie doar să ai o cartelă SIM de la orice operator. Aceasta trebuie introdusă în dispozitivul de înregistrare. Mai târziu, printr-un apel de la telefonul mobil către numărul SIM, utilizatorul va putea asculta tot ce înregistrează microfonul spy.

Unul dintre avantajele acestui tip de gadget  este că dimensiunile sale reduse îi permit să fie ascuns oriunde (într-un birou, în interiorul unui autoturism, într-o cameră dintr-un spațiu privat) și să fiei folosit de oriunde în lume. Mai trebuie precizat și că unele modele de microfoane GSM, pe lângă înregistrarea audio, pot înregistra videoclipuri și pot face fotografii.

Microfoanele spion de perete și contact funcționează prin contactul direct cu sursa. Principalul lor avantaj este că elimină orice tip de zgomot, sunet extern sau interferențe care ar putea afecta calitatea comunicării. Acestea permit ascultarea clară prin pereți cu grosimea de până la 50 - 60 de centimetri.

Aceste microfoane prezintă o sensibilitate ridicată și sunt folosite pentru a asculta prin pereți, uși, ferestre. Modul de funcționare este simplu și se bazează pe următorul principiu: amplifică vibrațiile pe care le captează senzorii de sunet.

Microfoanele spion telefonice pot fi montate în orice punct de pe linia telefonică, interceptând comunicațiile fără ca interlocutorii să observe. Pe lângă faptul că pot asculta conversații, aceste gadgeturi performante pot fi instalate fără a lăsa urme.

Utilitatea microfoanelor spion

Dacă ești un angajat care se luptă să își îndeplinească anumite sarcini date de compania la care lucrează, un elev sau un student și unele cursuri te plictisesc sau doar cineva care încearcă să scrie o carte și vrea să își dicteze singur niște idei principale, atunci un microfon spion este perfect pentru tine.

Utilizările lor depășesc ceea ce ne putem imagina inițial atunci când ne gândim la un astfel de gadget spy, deoarece oamenii aleg să se doteze cu ele din motive ciudate sau banale.

Pe măsură ce cererea pentru aceste produse discrete crește, tot mai multe modele apar pe piață. Aceasta nu este întotdeauna o veste bună, deoarece sporirea numărului de opțiuni implică adesea o creștere a firmelor care încearcă să obțină câștiguri ușoare cu modele slab calitative. 

Astfel, unii ar putea fi descurajați de faptul că nu pot beneficia de un produs cu adevărat util pentru nevoile sale specifice.

De aceea, pe smtsol.ro ai posibilitatea de a găsi microfoane spion de cea mai bună calitate, cu garanție. În plus, specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu recomandări și variante optime.

Taguri: