https://www.smtsol.ro/blog/image/cache/catalog/Blog/de%20ce%20sa%20investesti%20intr%20un%20sistem%20de%20supraveghere-1170x600.jpg

De ce sa investesti intr-un sistem de supraveghere video?

  • 25 Feb 2022
  • |   0 Comentarii

Pentru a preveni furtul, descuraja potențialii hoți și gestiona eficient situațiile de urgență atât în locuința proprie, cât și în cadrul companiei, investiția într-un sistem de supraveghere video se dovedește a fi soluția perfectă.

Supravegherea video a devenit astăzi o necesitate și o parte esențială a securității, indiferent că vorbim de locuințe sau de business-uri. Astfel de sisteme video sunt privite nu doar ca dispozitive smart prin care îți garantezi securitatea, ci și ca un instrument prin care poți optimiza toate procesele ce au legătură cu controlul spațiului monitorizat. Cu alte cuvinte, prin intermediul camerelor de supraveghere orice persoană poate să verifice constant securitatea locuinței și/ sau a afacerii lui.

Tehnologiile sistemelor de supraveghere video devin din ce în ce mai sofisticate, prezentând numeroase funcții inteligente ce permit o mai bună expertiză și o colectare eficientă a datelor.

Merită să investești într-un sistem de supraveghere video?

La fel ca toate investițiile, este firesc să treci printr-o analiză cost-beneficiu pentru a determina dacă investiția este rentabilă. Un sistem de supraveghere video a locuinței este o bună investiție fiind considerată în prezent o măsură eficientă de prevenire prin care poți obține un nivel superior de protecție constantă a familiei și a locuinței. A te proteja pe tine și familia ta cu siguranță este pe lista ta de priorități, iar o cameră de supraveghere video îți poate răspunde cu succes în acest sens. 

S-ar putea să te întrebi dacă astfel de dispozitive acționează ca instrument eficient în descurajarea infracționalității. Numeroase studii în domeniu au demonstrat că deținerea unui sistem de supraveghere video la domiciliu diminuează considerabil șansele de infracțiune la proprietate. De asemenea, ele au demonstrat că dacă o locuință prezintă o cameră video de înaltă calitate, proprietățile din jurul ei vor beneficia de asemenea  de un risc scăzut de spargeri.

Sunt foarte multe beneficii pe care le oferă sistemele de supraveghere video, indiferent de locul în care sunt poziționate. Toate studiile realizate au arătat că ele prezintă un mare atuu în privința securității, oferind acea liniște sufletească că totul este protejat. Chiar și în cazurile nefericite în care au existat spargeri, astfel de sisteme îți oferă mari șanse de recuperare a bunurilor furate. 


SMT SOL vine în sprijinul tău cu dispozitive performante de supraveghere pentru garantarea securității unei proprietăți

SMT SOL (Smartech Solution) este cunoscut și apreciat pentru dispozitivele și echipamentele performante de securizare discretă, ce reușesc să răspundă tuturor necesităților și dorințelor actuale ale clienților în materie de protecție și securitate. Beneficiind de o vastă expertiză în acest domeniu, specialiștii SMT SOL oferă consultanță clienților în ceea ce privește soluțiile moderne de supraveghere video la care pot apela în vederea rezolvării tuturor problemelor cu care aceștia se confruntă. 

Printre cele mai performante sisteme oferite de SMT SOL se numără și soluțiile din categoria Self Protect Smartech. Acestea sunt dispozitive optimizate special concepute pentru a securiza sigur și rapid orice proprietate, clienții beneficiind de un control permanent al perimetrului monitorizat. 

Ce funcții speciale prezintă soluțiile Self Protect Smartech?

Numeroase camere de supraveghere din această categorie au atras atenția clienților prin prisma funcțiilor inteligente integrate. Printre cele mai importante funcții menționăm:

  • Senzori performanți de mișcare;

  • Vedere în timp real în orice moment;

  • Alarmare instantă pe telefon și alte notificări primite în timp real;

  • Vedere 360 grade (se poate mișca din aplicație pentru a monitoriza exact ceea ce te interesează);

  • Configurare rapidă a setărilor;

  • Înregistrare la distanță;

  • Sistem Nightvision;

  • Comunicare audio prin aplicație (cele mai multe camere beneficiază de microfon și difuzor).

Fiind înglobate astfel de funcții, aceste camere de supraveghere reprezintă soluțiile ideale la care poți recurge în vederea garantării unei securități înalte atât în interiorul locuinței, cât și exteriorul ei. Existând numeroase progrese în analiza inteligentă, astfel de sisteme video sunt capabile să scadă semnificativ erorile umane, îmbunătățind în același timp eficacitatea întregului sistem.

Cu ajutorul acestor funcții smart prezentate de sistemele de supraveghere ai certitudinea că ești alertat la orice activitate suspectă, reușind să iei măsuri imediate, chiar înainte de apariția unui eveniment. 

Mai mult decât atât, pentru consolidarea unui nivel superior de siguranță poți opta și pentru camere spion. Fiind folosite strict pentru protecția familiei și a domiciliului, astfel de soluții oferă un plus de siguranță și încredere proprietarilor. 

Ele sunt echipamente de mici dimensiuni, dar de înaltă tehnologie. Camerele spion reușesc să se camufleze perfect în multe obiecte de folos într-o casă, ele reușind să ofere dovezi evidente în situația în care un hoț pătrunde în locuință.

Un aspect important de menționat este că aceste sisteme de supraveghere din categoria Self Protect Smartech sunt ușor de utilizat, caracteristicile lor contribuind la maximizarea potențialului sistemului ca soluție eficientă de securizare.

Concluzie

Dacă te afli în căutarea unor dispozitive și echipamente de supraveghere video, specialiștii SMT SOL vin în ajutorul tău cu o gamă variată de soluții moderne și eficiente de securitate. 


Taguri: