DE CE NU ?

DE CE NU ?

De ce NU RECOMANDAM inchirierea echipamentelor de supraveghere discreta?

Închirierea unor echipamente de supraveghere profesioniste nu se compară cu închirierea unor dispozitive cum ar fi cele foto-video pentru un proiect personal. Iar un lucru pe care mulți clienți nu îl iau în considerare este riscul la care se expun în momentul în care optează pentru închirierea unor microfoane  sau a unor reportofoane.

Fiecare dispozitiv are o anumită memorie sau un cod IMEI unic care înregistrează activitatea precedentă. Și tocmai acest lucru te poate pune într-o situație neplăcută, pe care cu siguranță nu o anticipai în momentul în care ai închiriat echipamentul. Pare ireal, dar multe dintre aceste echipamente sunt folosite și în cazuri de crimă, viol, șantaj, abuzuri sau răpire de libertate, iar tu poți fi răspunzător pentru modul în care clientul anterior a folosit echipamentul pe care tu l-ai închiriat și îl folosești chiar în acest moment. Acesta nu este un scenariu de film, ci o realitate pe care mulți clienți nu o conștientizează. Merită să te expui la un risc atât de mare pentru un preț mai mic?

Singurele echipamente din acest domeniu pe care merită să le închiriezi sunt detectoarele de microfoane și camere pentru că acestea nu te expun la niciun risc și îți aduc și o economie de preț considerabilă dacă optezi pentru această variantă.
 

Gama larga, produse lipsa ? De ce ?

Există pe piață o gamă variată de microfoane, microcamere, reportofoane, dar câte dintre ele sunt într-adevăr eficiente? Prețul mic poate fi de multe ori un indicator al unei calități inferioare, mai ales în cazul produselor aftermarket, copie 1:1 a produselor originale, care de cele mai multe ori cedează după câteva ore de folosire. Este important să optezi întotdeauna pentru produse performante, sigure și fiabile, produse originale care într-adevăr reprezintă soluții eficiente pentru problema ta. Smtsol.ro (Smartech Solutions) îți oferă doar echipamente de calitate, testate în prealabil de oameni pasionați, care pun pe primul loc nevoile clienților și siguranța lor.
Orientează-te spre firme care îți oferă soluții la probleme, nu simple produse.


Despre acest subiect puteti citi si alte detalii importante, aici.Multumim celor care apreciaza munca noastra si aleg sa se bucure de solutii eficiente. 
Nu sunt produse în această categorie.