Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Spion GSM Profesional Pentru Autovehicule cu Alimentare la 12V - AG-PRO 1.5mm e-Xtension [AG41]

649.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Viata traita in incertitudine nu iti poate aduce decat si mai mult stres si situatii tensionate. Poti alege sa faci lumina in toate aceste momente de indoiala, sa ai in mana ta puterea informatiei si sa fii astfel intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Poti sa uiti de secrete, minciuni sau banuieli. De acum inainte, adevarul va fi mereu de partea ta!

Vrei sa asculti ce se intampla in masina ta, de la orice distanta ?

Amplificator audio Fx-Stereo
Microfon extensibil ce poate fi pozitionat in locul dorit, fara sa depinda de modulul GSM
Special conceput pentru autovehicule,poate fi alimentat permanent la 12 V
Activare vocala
Sistem electronic unic, Smartech


 Dacă în mașina ta au vor patrunde persoane neautorizate, in care nu poti avea încredere, cu siguranță ți-ai dori să știi în orice moment ce se întâmplă acolo. Poti monitoriza tot ce se întâmplă cu ajutorul unui microfon spion special pentru autoturisme. În momentul în care sunt detectate voci, vei fi avertizat și tu vei putea verfica dacă totul este în regulă..
Nici măcar nu trebuie să fii în preajma mașinii pentru a monitoriza,ci doar să ai un telefon la îndemână și semnal GSM. Bineînțeles, pentru a te putea conecta la microfonul spion, ai nevoie și de numărul cartelei pe care ai introdus-o în dispozitiv, dar despre asta vom vorbi în cele ce urmează.

 Cum funcționează?
Microfonul spion pe care ți-l recomandăm astăzi este unul profesional, special conceput pentru autovehicule, cu un amplificator audio Fx-Stereo și un microfon extensibil care te ajută să obții o calitate mai bună a sunetului. Pentru a activa acest dispozitiv ai nevoie de o cartelă telefonică pe care să o introduci în interiorul modulului. Poți plasa apoi modulul GSM în interiorul bordului, iar microfonul extensibil la mijlocul bordului, pentru a obține o calitate cât mai bună a sunetului. Poți avea acces oricând, de la orice distanță, la tot ce se întâmplă în interiorul mașinii tale printr-un simplu apel pe numărul de telefon al cartelei introduse în dispozitiv. Poți folosi și funcția de senzor de voce și să primești notificare pe telefon in momentul în care microfonul depistează voci.


 Autonomie
Fiind vorba de un microfon spion special conceput pentru autoturisme, nu putem vorbi de ore sau zile de funcționare. Acest dispozitiv trebuie conectat la instalația electrică a mașinii tale pentru a funcționa, iar în acest caz, timpul de lucru este nelimitat, acesta fiind și un avantaj extrem de mare pentru că nu va trebui să îți faci griji că microfonul va rămâne fără baterie exact în cel mai nepotrivit moment. Însă, dacă vrei să folosești acest microfon spion performant și în alte locuri în care nu îl poți conecta la o sursă de curent, tot ce trebuie să faci este să ne comunici acest lucru și noi ne vom asigura că el vine la pachet cu un acumulator de rezervă!

 Calitate audio
Microfonul cu care este dotat acest modul gsm este cel intalnit la reportofoanele profesionale EDIC Tiny , intrate in cartea recordurilor datorita performantelor.

 Microfon extensibil

Microfonul poate fi montat la o distanta de 1m fata de modul pentru a eficentiza captarea sunetului.
In cazul in care este nevoie, putem monta un fir mai lung. (Alegeti optiunea "5 m" in procesul de comanda).

 Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!


PACHETUL CONTINE:
1 x Modul GSM AG-PRO Auto
1 x Alimentator 12 V
1 x Manual de utilizare in limba romana
 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 

Review-uri (11)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun