Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Spion GSM Profesional - Hi-Atom 6000mAh - Activare Vocala - Cea mai mare autonomie [PJ5]

949.00 LEI 1,249.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Viata traita in incertitudine nu iti poate aduce decat si mai mult stres si situatii tensionate. Poti alege sa faci lumina in toate aceste momente de indoiala, sa ai in mana ta puterea informatiei si sa fii astfel intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Poti sa uiti de secrete, minciuni sau banuieli. De acum inainte, adevarul va fi mereu de partea ta!

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta, in masina ta, de la orice distanta ?


 Amplificator audio Fx-Stereo, inalta calitate acustica
 Autonomie foarte mare
 Sistem electronic unic, Smartech


 Se spune că niciodată nu trebuie să ai încredere în cel care și-a încălcat o dată cuvântul. De multe ori, suntem puși în fața unor situații delicate, în care trebuie să luăm decizii pe loc și să ne bazăm pe încrederea pe care o avem într-o anumită persoană. Ce facem însă atunci când persoana ne-a dezamăgit o dată sau de mai multe ori și încrederea a dispărut? Nu vorbim doar de viața personală, ci și de cea profesională. Încrederea este importantă mai ales atunci când avem de administrat o afacere împreună cu un partener sau avem contact zilnic cu clienți noi. Ca să fim siguri că deciziile pe care le luăm sunt cele mai bune, putem apela la monitorizarea spațiilor pentru a afla adevăratele intenții ale persoanelor în care nu avem încredere,bineinteles in mod responsabil, legal.  

Această măsură este și una de securitate personală și ne poate ajuta să plecăm liniștiți în vacanță fără să ne gândim că în orice moment o persoană străină ar putea trece pragul casei noastre sau al biroului. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, vei fi înștiințat imediat prin intermediul unui apel pe telefon!

Recomandarea noastră în astfel de situații este microfonul spion GSM Hi-Atom 5.000 mAh. Este unul dintre cele mai performante echipamente de spionaj, având 3 mari avantaje: calitate audio, autonomie și fiabilitate. 

Atunci când vrei să îți achiziționezi un microfon spion,primul lucru la care trebuie să fii atent este calitatea audio, nu la preț. Am întâlnit persoane care au preferat să dea o sumă mai mică de bani pe un microfon spion pe care nici măcar nu l-au putut folosi pentru că nu se înțelegeau foarte multe din conversațiile ascultate.

 Calitatea audio
Acest microfon spion este unul dintre cele mai bune atunci când vine vorba de calitatea audio. Are un aplificator audio Fx-Stereo care te ajută să interceptezi conversații clare chiar și într-un spațiu mare de 60 de mp. Mai mult decât atât, microfonul are și o funcție de Gain Control,utilă în spațiile zgomotoase care îngreunează ascultarea conversațiilor. Prin activarea acestei funcții, zgomotul de fundal este redus considerabil, iar vocile persoanelor sunt accentuate. Iar asta este principalul lucru care contează la un microfon spion, nu?

 Autonimie
Un alt criteriu pe care ar trebui să îl iei în considerare atunci când alegi un microfon spion este autonomia. Nu ai vrea ca microfonul să ți se descarce fix în mijlocul unei conversații interesante, nu-i așa? Microfonul spion GSM Hi-Atom are cea mai mare autonomie întâlnită la un astfel de produs, de 5.000 mAh. Nici măcar nu va trebui să îți faci probleme când va trebui să îl reîncarci deoarece acest lucru se va întâmpla destul de rar.  

 Fiabilitate
Acest microfon spion iese în evidență prin fiabilitatea sa. Este un produs premium, realizat din materiale de cea mai bună calitate.Așa că, poți fi sigur că nu vei avea probleme cu el! Chiar și la o folosire intensivă, 24/7, microfonul dă randament maxim.
Microfonul spion are dimensiuni reduse și poate fi ascuns foarte ușor. Există însă și situații în care chiar nu ai unde să îl ascunzi.Pentru astfel de momente este util microfonul extensibil. Practic, din modulul GSM va porni un fir de minim un metru cu un microfon montat care nu va reduce eficiența modulului. În acest fel, firul microfonului poate fi confundat cu un fir oarecare, mai ales dacă este amplasat strategic într-o zonă cu multă aparatură tehnică, iar modulul poate fi ascuns foarte ușor în spatele unui dulap sau a oricărui obiect de mobilier.


 Activare vocala
Vei fi apelat automat atunci cand senzorul va detecta un zgomot in apropiere.


 Dimensiuni 
Modulul are o lungime de 6.7 cm, latime 3.5 cm, grosime 3.2 cm si o greutate de 80 g (cu acumulatori).

 Distanta maxima de la care puteti monitoriza
Folosind sistemul GSM, nu exista limita de distanta!
Puteti fi oriunde, chiar si in afara tarii. Este suficient sa aveti la indemana un telefon mobil si numarul cartelei introduse in aparat.


PACHETUL CONTINE:
1 x Modul GSM Hi-Atom
1 x Incarcator acumulatori 
2 x Acumulatori 5000mAh
1 x Manual de utilizare in limba romana
 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 
Review-uri (15)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun