Microfon Spion GSM MicroSIM 4G sWix - Amplificator - Administrator [GY-4K]

789.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta, in masina ta, de la orice distanta ?


Dimensiuni foarte reduse   
Inalta calitate audio
Activare vocala
Usor de folosit
Tehnologie noua (4G)
Sistem electronic unic, Smartech


Siguranța este cea mai importantă, atât acasă, cât și la locul de muncă sau în mașină. Dacă vrei să pleci de acasă pentru o perioadă scurtă și vrei să știi tot ce se întâmplă în lipsa ta, nu trebuie să îți angajezi un detectiv particular, ci doar să îți achizionezi un microfon spion. Acesta te va ajuta să monitorizezi ambiental un anumit spațiu și te va anunța imediat dacă vreo persoană străină ți-a trecut pragul. Acest microfon poate fi amplasat și în mașină, atunci când vrei să împrumuți mașina cuiva sau vrei să vezi ce fac angajații tăi în timpul de lucru în timp real.
Un microfon spion te va ajuta să fii tot timpul în gardă, să fii cu un pas înaintea tuturor și să te protejezi de persoanele străine.

 Cum funcționează?
Ca să poți beneficia de avantajele acestui microfon spion, tot ce trebuie să faci este să introduci ocartelă telefonică cu număr în dispozitiv. După ce dispozitivul a fost activat,poți apela numărul de telefon al cartelei și vei auzi în timp real tot ce se întâmplă în spațiul pe care vrei să îl monitorizezi. Acest microfon spion are un suport pentru microsim 4G și o antenă auxiliară pentru un semnal stabil care te va ajuta să te bucuri de un sunet cât mai clar.
Dacă vrei să fii notificat din prima secundă în care microfonul detectează voci, poți folosi funcția de activare vocală sau senzor de voce, iar în momentul în care în casa ta pătrunde cineva, vei fi notificat în timp real. În acest fel, poți fi sigur că nu îți va scăpa nimic și că îți vei ști locuința în siguranță 24/7.

 Discreție
Acest microfon spion este extrem de mic și poate fi amplasat oriunde în locuința ta, în mașină sau la birou. Camerele de supraveghere mari pot atrage atenția asupra spațiului pecare vrei să îl monitorizezi, dar acest microfon spion este atât de mic, încâtși tu vei uita că există!
Multe persoane își fac griji că microfonul scoate vreun sunet atunci când este apelat numărul cartelei sau atunci când rămâne fără baterie. Partea bună este că acest microfon este complet silențios, deci nu te va da de gol în fața hoților sau a persoanelor necunoscute!

 Autonomie
Dacă contectezi microfonul extern la o sursă de alimentare permanentă, poți să și uiți de baterie! Dacă trebuie să îl iei după tine la o întâlnire sau la o vizită, ar trebui să știi că acest microfon are o autonomie de 2 h în ascultare, dar poate fi conectat la o baterie externă, iar timpul de monitorizare crește astfel la 10 h. După cumpoți observa, putem spune că acest microfon nu este unul pe care să îlinstalezi acasă pentru a monitoriza spațiul în lipsa ta, ci te poate ajuta în acele momente cheie în care ai nevoie să strângi anumite dovezi pentru a-ți demonstra punctul de vedere. În același timp însă, dacă nu vrei să investești într-o aparatură de supraveghere mai costisitoare, poți folosi acest microfon spion și ca o măsură suplimentară de siguranță și îl poți monta într-un loc ascuns în momentul în care pleci pentru o perioadă mai mare de timp pentru a avea control asupra a tot ce se întâmplă în casa ta. Tot ce trebuie să faci este să nu uiți să îl conectezi la o sursă de energie și să te asiguri că Sim-ul introdus funcționează perfect. Cu ajutorul acestui microfon spion vei uita de griji!

 Calitate audio
Sunetul este foarte clar, pe o raza circulara de 10-10 metri.

 Sound Control
Aceasta functie te ajuta sa obtii un sunet mai clar atunci cand este zgomot in spatiul respectiv. Zgomotele inalte vor fi reduse si cele vocale vor fi accentuate automat.REZUMAT TEHNIC:
- Dimensiuni: 17.5x19.5x2.5mm
- Consum: 1.3mA
- Voltaj: 3.3V-4.2V
- Alimentare: 5V1A
- Retele: 850/900/1800/1900Mhz
- GPRS Clasa 10
- Suport CSD
- Suport PBCCH
- Suport USSD: PPP/TCP/UDP/HTTPS/FTP/SMTP/MUX
- Interfata audio analog
- Amplificator acustic


PACHETUL CONTINE:
1 x Modul GSM sWix
1 x Cablu de alimentare USB
1 x Alimentator 220V
1 x Acumulator suplimentar, 800mAh
1 x Manual de utilizare in limba romana

Electronic Battery Scanner, inclus!
Datorita faptului ca microfoanele spion nu sunt dotate cu led indicator sau afisaj digital,

pana in prezent era dificil de aflat starea acumulatorului. Nu mai este nevoie sa va uitati la ceas pentru a aproxima nivelul de incarcare si durata bateriei. Acest dispozitiv va afisa in timp real starea acestia! Dispozitivul poate fi folosit la toate aparatele cu alimentare prin USB.
 Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 
Review-uri (5)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun