Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon si Reportofon Spion cu Control Prin SMS Ascuns in Prelungitor Clasic 220V [PK671]

949.00 LEI TVA inclus

Posibilitate de achizitie prin Seap.
Contactati-ne pentru a initia procedura!

  Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
   si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
  Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
  Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
   Ne vei recomanda mai departe !

box

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai excelente servicii posibile.

Descriere

Asculta ce se intampla in casa ta

AvantajeAvantaje

 • este capabil sa alimenteze orice aparat electric in mod complet functional;
 • este dotat cu un modul profesional care ofera o calitate audio inalta;
 • dispozitivul dispune si de o baterie backup, pentru a asigura o functionare continua si neintrerupta;
 • are un sistem electronic unic, de la Smartech.

Acest produs este recomandat clientilor care doresc sa inregistreze si sa asculte in timp real sunete, avand posibilitatea de a folosi un card MicroSD pentru stocare.

Cum functioneazaCum functioneaza prin GSM

Pentru a utiliza acest dispozitiv, trebuie sa desfaceti capacul din spate cu ajutorul unei surubelnite si sa introduceti o cartela telefonica cu numar de la operatorii Vodafone, Orange sau Telekom (fie PrePay, fie abonament).

La 10 secunde dupa introducerea cartelei, dispozitivul devine activ si puteti monitoriza perimetrul din jurul acestuia, intr-o raza circulara de aproximativ 7-10 metri.

Pentru a utiliza functia de monitorizare, trebuie doar sa sunati numarul cartelei introduse in dispozitiv, folosind orice telefon mobil.

Complet discretComplet discret

Atunci cand dispozitivul este apelat, acesta nu emite niciun zgomot, astfel incat sa nu fie detectat de persoanele din jurul dispozitivului. Aceasta functionalitate este utila in situatiile in care doriti sa monitorizati un anumit perimetru sau sa surprindeti activitati suspecte, fara a fi observat.

Autonomie nelimitata + acumulatorAutonomie nelimitata + acumulator

Dispozitivul functioneaza nelimitat atat timp cat este conectat la o sursa de energie de 220V. Totusi, acesta este echipat si cu o baterie interna de 300mAh, care ii permite sa functioneze timp de 24 de ore in modul de standby si timp de 2 ore in modul de ascultare continua a sunetului, fara a fi conectat la o sursa de energie externa.

Distanta maxima de monitorizareDistanta maxima de la care puteti monitoriza

Datorita sistemului GSM, nu exista limita de distanta pentru utilizarea dispozitivului. Puteti fi oriunde, chiar si in afara tarii, si puteti utiliza dispozitivul cu ajutorul unui telefon mobil si a numarului cartelei pe care ati instalat-o in prelungitorul spion.

Format audioFormat audio

Fisierele audio inregistrate sunt salvate direct in format *.amr, ceea ce face ca acestea sa poata fi redarea cu orice tip de player audio compatibil cu acest format. Acest lucru ofera flexibilitate si usurinta in utilizare, permitandu-va sa accesati si sa redati continutul audio inregistrat in mod convenabil si fara restrictii.

Timpul de inregistrareTimpul de inregistrare

Datorita salvarii in formatul *.amr si alimentarii permanente, capacitatea de stocare a dispozitivului este impresionanta, putand inregistra pana la 5000 de ore de sunet pe un card MicroSD de 16 GB. Aceasta ofera o capacitate foarte mare de stocare, ceea ce face ca dispozitivul sa fie ideal pentru situatiile in care este necesara inregistrarea unui volum mare de sunet, fara a fi nevoie sa descarcati si sa stergeti inregistrarile prea des.

Poti da comenzi prin SMSPoti da comenzi prin SMS

Pentru a porni sau opri o inregistrare audio, este necesar sa trimiteti un cod prin SMS catre dispozitiv. Acesta poate fi configurat sa raspunda la anumite comenzi specifice, cum ar fi codurile SMS de pornire/oprire a inregistrarii audio sau stergerea datelor de pe card, astfel incat sa puteti controla dispozitivul la distanta si sa il utilizati in mod eficient in functie de nevoile dvs.

Caracteristici tehnice

 • GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);
 • Lungime: 19 cm;
 • Latime: 5 cm;
 • Cablu: 3 m;
 • 3 Sloturi 220 V functionale;
 • Raza de monitorizare: 10 m circulari (GSM), 2 m circulari (reportofon);
 • Slot card MicroSd 2/7/16GB.

Continut pachet

 • 1 x Prelungitor cu Microfon GSM;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Prima ComnandaEste prima comanda plasata la noi?

Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.

Imagini Catalog

Pentru a asigura conformitatea cu reglementările legale în vigoare și pentru a utiliza produsele prezentate pe acest site în mod responsabil în scopul protejării dumneavoastră, vă îndemnăm să consultați legislația aplicabilă înainte de a efectua achiziții și de a le utiliza. Pentru informații detaliate, vă invităm să accesați secțiunea noastră de Termeni și Condiții.

Review-uri (5)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun