Microfon Spion Profesional cu Cartela GSM NanoSim, cu Activare Vocala, Integrat in Prelungitor Clasic 220V - Apelezi si asculti! [MI2]

649.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta,de la orice distanta ?

 Complet functional, puteti alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate audio
 Baterie backup
 Activare vocala
 Foarte bine disimulat
 Sistem de protectie pentru instalatia electrica

 Sistem electronic unic, Smartech

 S-au inventat prize, întrerupătoare sau chiar becuri cu microfoane spion integrate, așa că, era imposibil să nu avem și prelungitor cu un astfel de dispozitiv incorporat. Nu este vorba neapărat de faptul că ele sunt mai ușor de ascuns sau de integrat în anumite spații cum ar fi locuințe sau spații de birou, ci îți oferă un grad mai mare de siguranță, iar acest lucru este extrem de important în zilele noastre. O cameră de supraveghere poate fi destul de suspicioasă și îi poate face pe cei care au patruns in spatiu fara drept, să își revizuie comportamentul și să își pună o mască atunci când sunt în prezența lor. În schimb, un dispozitiv de spionaj care nici măcar nu se observă te poate ajuta să supraveghezi discret, cat mai aproape de obiectiv.
Acest prelungitor cu microfon spion îți oferă mai multe avantaje. El este perfect funcțional, deci poate fi folosit fără niciun fel de problemă ca prelungitor normal. În plus, poate fi mutat dintr-o cameră în alta,în funcție de ce spațiu vrei să monitorizezi, și îți oferă această libertate de mișcare pe care o priză sau un întrerupător cu microfon spion nu ți-o oferă.Este extrem de ușor de folosit și te ajută să te protejezi de cei care nu îți vor binele.

 Cum funcționează?
În partea din spate a prelungitorului vei găsi un capac care ascunde de fapt și microfonul spion și întregul modul GSM. Trebuie să deschizi acel capac și să introduci o cartelă telefonică cu număr care va activa dispozitivul. Odată activat, poți suna oricând pe acel număr pentru a verifica cum stau lucrurile în casa ta sau în spațiul de birou. Poți să activezi și funcția de senzor de voce care te va notifica în momentul în care încep să se audă zgomote în spațiul monitorizat.
Partea cea mai bună este că acest dispozitiv este complet discret și nu scoate niciun sunet în momentul în care este apelat. Așa că, poți fi la sute de kilometri distanță de microfon și să știi tot ce se întâmplă încasa ta.

 Calitate audio impecabilă
Majoritatea oamenilor consideră că un microfon spion ascuns într-o carcasă nu oferă aceeași calitate audio ca unul ce se află la vedere. Acest prelungitor are incorporat un microfon spion profesional și este dotat cu un modul GSM AG-PRO care asigură o calitate audio excepțională. Vei auzi vocile foarte clar, fără prea multe zgomote de fundal. Și până la urmă,asta e tot ce contează, nu?
 
Autonomie nelimitată
Acest prelungitor cu microfon spion funcționează ca oricare altul. Odată conectat la o sursă de energie de 220V, el nu va avea nevoie și de o altă baterie externă. Cu toate acestea, prelungitorul este dotat și cu o baterie internă de 300 mAh ce susține microfonul timp de 24 h în standby și 2 h în ascultare continuă, pentru momentele critice, cum ar ficăderile de curent. Mai mult decât atât, această baterie internă te va ajuta și în momentul în care nu ai prin apropiere o sursă de energie, dar totuși vrei să monitorizezi un anumit spațiu. Îl poți lăsa într-un colț al camerei pentru câteva ore și să pleci de acasă sau de la birou și în același timp să știi tot ce se întâmplă în timp real. Acest dispozitiv de supraveghere monitorizează perimetrul în care este amplasat pe o rază de 60m2

 Activare vocala
Vei fi apelat automat atunci cand senzorul de voce va detecta un zgomot.

REZUMAT TEHNIC:
- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom );
- Lungime: 19 cm;
- Latime: 5 cm;
- Cablu: 1.5 m (3m, la cerere);
- 3 Sloturi 220 V functionale;
- Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;

PACHETUL CONTINE:
1 x Prelungitor cu Microfon GSM 
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 

Review-uri (18)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun