Microfon Spion GSM Profesional, cu Activare Vocala, Integrat in Prelungitor 220V cu USB [MI4]

689.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta,de la orice distanta ?
Alimenteaza dispozitivele electronice si bucura-te de control absolut!

 Complet functional, puteti alimenta orice aparat electric
 Modul profesional, inalta calitate
 Baterie backup
 Montaj protejat
 Alimentare directa pentru dispozitive USB

 Sistem electronic unic, Smartech

 Un prelungitor este un obiect atât de banal, încât ne face să ne întrebăm de ce nu l-am folosi și în alte scopuri. Exact, poți folosi un prelungitor pentru a monitoriza un anumit perimetru cu ajutorul unui microfon spion incorporat!
În zilele noastre, tehnologia a evoluat atât de mult încât lucrurile banale nu mai sunt chiar ce par a fi. A apus era camerelor de supraveghere la vedere sau a microfoanelor care îți înregistrau orice mișcare chiar sub ochii tăi. Acum sunt la modă dispozitivele de supraveghere care nu sunt atât de vizibile, dar care în același timp sunt mult mai performante. De ce să investești o avere în camere de supraveghere când poți opta pentru un prelungitor cu un microfon spion care va surprinde fiecare mișcare din casă? Discreție și eficiență maximă – nu asta ne dorim de la orice echipament de supraveghere?

 Cum funcționează?
Acest prelungitor este ca oricare altul, este perfect funcțional, cu mici îmbunătățiri, desigur. În partea din spate vei găsi un capac care ascunde microfonul spion. Va trebui să introduci o cartelă telefonică cu număr pentru a activa dispozitivul. După ce ai făcut acest pas,poți conecta prelungitorul la priză și din acest moment ai control total asupra lucrurilor ce au loc în casa ta. În momentul în care vrei să îți verifici locuința sau spațiul de lucru, tot ce trebuie să faci este să apelezi de pe un telefon oarecare numărul cartelei și să asculți ce se întâmplă. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru funcția de activare vocală, vei fi notificat pe telefon ori de câte ori apar zgomote în perimetrul pe care vrei să îl supraveghezi. Cu alte cuvinte, vei fi mereu cu un pas înaintea tuturor și vei ști cum să previi anumite situații neplăcute.

 Discreție totală
Majoritatea persoanelor optează pentru un astfel dedispozitiv de supraveghere pentru că este foarte ușor de integrat în orice spațiu. Nu va ști nimeni că în interiorul unui prelungitor există un microfon spion pentru că acest prelungitor funcționează ca oricare altul. În plus, este foarte silențios. Nu scoate sunete atunci când este apelat și nici alte zgomote care ar putea atrage atenția asupra lui.

 Autonomie nelimitată
Spre deosebire de microfoanele spion clasice, acest dispozitiv nu necesită acumulatori externi pentru că odată conectat la priză,el beneficiază de o autonomie nelimitată. Singura problemă ar fi în momentul în care sursa de curent se întrerupe brusc, însă nu ar trebui să îți faci griji din această cauză pentru că am introdus și o baterie internă special pentru astfel de momente. Această baterie internă de 300 mAh poate susține microfonul timp de 24 h în standby și 2 h în ascultare continuă. Așa că, dacă pana de curent nu ține mai mult de câteva ore, nu ar trebui să îți faci probleme.

 Activare vocală
Una dintre cele mai utile funcții ale acestui dispozitiv de spionaj este cea de activare vocală. În mod normal, dacă ai vrea să supraveghezi un spatiu, ar trebui să stai tot timpul cu telefonul la ureche pentru a nu pierde momentul cheie. Prin intermediul acestei funcții de activare vocală, vei fi notificat ori de câte ori dispozitivul va surprinde zgomote în perimetrul supravegheat. În acest mod, economisești timp prețios și vei fi sigur că ești întotdeauna la curent în momentul în care se întâmplă ceva în locuința ta.  

 Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!

REZUMAT TEHNIC:
- GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);
- Cablu: 1.5 m;
- 3 Sloturi 220 V functionale;
- Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;
- Raza de monitorizare: 10 m circulari.

PACHETUL CONTINE:
1 x Prelungitor USB cu Microfon GSM 
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 
Review-uri (5)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun