Garantie 5 ani

Showroom

Asigurare transport

Discretie

Consultanta

Verificare

Livrare internationala

Autenticitate

Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Priza 220V + USB - Activare Vocala [MDKR-USB12]

649.00 LEI TVA inclus

    Ai cumparat din alta parte un produs similar, ieftin
     si esti dezamagit pentru ca ai primit o replica ?
    Contacteaza-ne pentru a utiliza programul nostru buyback.
    Primim produsul tau si te ajutam sa il schimbi cu unul performant, de cea mai buna calitate.
     Ne vei recomanda mai departe !

Descriere


Viata traita in incertitudine nu iti poate aduce decat si mai mult stres si situatii tensionate. Poti alege sa faci lumina in toate aceste momente de indoiala, sa ai in mana ta puterea informatiei si sa fii astfel intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Poti sa uiti de secrete, minciuni sau banuieli. De acum inainte, adevarul va fi mereu de partea ta!

Vrei sa asculti ce se intampla in casa ta, de la orice distanta ?

Inalta calitate audio
Alimentare permanenta
Priza complet functionala
Porturi USB pentru alimentare

 Sistem electronic unic, Smartech

 Echipamentele de supraveghere clasice nu mai sunt atât de eficiente. Dacă vrei să te protejezi împotriva persoanelor răuvoitoare, ai nevoie de dispozitive mult mai discrete, care nu stârnesc suspiciuni și sunt extrem de eficiente în același timp. Tocmai din acest considerent au apărut pe piață prizele cu microfon spion. Nimeni nu va bănui că în interiorul prizei în care tocmai au introdus încărcătorul se află un microfon de spionaj! Te poți ține astfel la distanță de situațiile neplăcute și poți fi cu un pas în fața tuturor, indiferent dacă vorbim de locul de muncă sau locuința personală.

Nu mai poți avea încredere în ziua de astăzi în foarte multe persoane și trebuie să îți porți singur de grijă, respectand legea! Iar acest microfon spion incorporat în priză exact acest lucru îl va face! Îți va asigura securitatea personală și te va ajuta să îți păstrezi o imagine integră.Te va ajuta să anticipezi anumite situații sau să îndrepți altele. Indiferent dacă vrei doar să monitorizezi ambiental un anumit spațiu sau vrei să strângi dovezi, această priză cu microfon spion te va ajuta să îți atingi scopul. De ce să plătești atât de mulți bani pentru un paznic sau o firmă de pază care să se asigure că totul este în regulă în locuința ta când poți face acest lucru singur, cu ajutorul unei prize și a unui telefon mobil ?
 
 Cum funcționează?
Arată ca o priză, funcționează ca o priză! Acest dispozitiv de supraveghere funcționează cu ajutorul semnalului GSM, prin urmare, pentru a-l activa, trebuie să introduci o cartelă telefonică cu număr. Următorul pas este să montezi priza în perete, exact ca o priză normală. Pentru a auzi tot ce se întâmplă în spațiul pe care vrei să îl monitorizezi este de ajuns doar să apelezi numărul cartelei și să asculți cu mare atenție. Dacă îți activezi funcția de senzor de voce nici măcar nu va mai trebui să stai cu telefonul în mână toată ziua, ci este de ajuns doar să îl ai aproape. În momentul în care dispozitivul sesizează un zgomot în apropiere, vei fi notificat automat.Această funcție poate fi activată sau dezactivată prin intermediul unui simplu SMS.

 Calitate audio ridicată
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui dispozitiv de supraveghere profesional este calitatea sunetului. De oriunde ai monitoriza spațiul, te vei bucura de o calitate audio ridicată și de conversații clare din punct de vedere al sunetului. Zgomotele de fundal sunt reduse ca intensitate,iar vocile sunt mult mai accentuate. De altfel, aceste este și primul lucru prin care se diferențiază un dispozitiv spion profesional față de unul simplu,ce presupune o investiție mai mică, dar nu îți aduce foarte multe beneficii.


 Fără limită de distanță
Acest dispozitiv funcționează cu ajutorul semnalului GSM. Știi ce înseamnă acest lucru? Că îți poți monitoriza locuința sau spațiu de lucru de oriunde, chiar și de la sute de kilometri distanță! Dacă până acum,trebuia să fii în raza echipamentelor de supraveghere pentru a intercepta anumite conversații, astăzi este de ajuns să ai doar un telefon încărcat și semnal GSM! Lucrurile sunt mult mai simple cu ajutorul acestei prize cumicrofon spion – discreție și eficiență maximă!

 Modulul GSM integrat
Dispozitivul este echipat cu modul tip AG-PRO.

 Discretie
Dispozitivul nu emite niciun zgomot, monitorizarea se face absolut discret.

 Iti este teama ca nu vei reusi sa il configurezi ? Vei primi un manual video si totul va fi gata in doua minute!


REZUMAT TEHNIC:
- Acumulator Lithium Polymer;
- Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Cosmote).

PACHETUL CONTINE:
1 x Priza cu microfon spion
1 x Manual de utilizare in limba romana Este prima comanda plasata la noi?  

 Vei primi un cadou confidential apreciat de majoritatea clientilor nostri inteligenti.
 

Review-uri (2)

Scrie un review!

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun